Възможността да посетят Висшето училище по сигурност и икономика в Дните на кариерата и отворените врати всеки петък и събота привлече вниманието на зрелостниците от СУ “Св. св. Кирил и Методий” в Пловдив.

Преподавателят във ВУСИ доц. д-р Станимир Илиев и мениджърът „Кандидатстудентски дейности“ Радослава Сенгалевич запознаха дванадесетокласниците от паралелките по дизайн и български народни танци с трите професионални направления, които се изучават във висшето училище.

По време на проведената присъствена презентация учениците научиха за бакалавърските специалности по национална сигурност, икономика и администрация и управление, които се радват на традиционно висок престиж сред кандидат-студентите.

Зрелостниците поставиха интересни въпроси за обучението и реализацията по криминалистика и по специалностите, свързани със системата за националната сигурност.

Екипът на вуза благодари на директора на СУ “Св. св. Кирил и Методий” Таня Николова и педагогическия съветник Велина Караиванова за любезното съдействие при организирането и провеждането на присъствената презентация на вуза.