Преподавателят във Висшето училище по сигурност и икономика проф. д-р Михаил Михайлов и мениджърът „Кандидатстудентски дейности“ Радослава Сенгалевич се срещнаха с бъдещите зрелостници от СУ „Свети Седмочисленици“ в Пловдив. Това стана по време на презентационната визита на ВУСИ в рамките на новата кандидатстудентската кампания 2024/2025.

Средношколците научиха за съвременните бакалавърски програми в трите професионални направления по национална сигурност, икономика и администрация и управление. Те се интересуваха от процедурата по кандидатстване с есе и възможността за ранно записване във ВУСИ.

Мениджърът „Кандидатстудентски дейности“ Радослава Сенгалевич подробно им разясни как могат да кандидатстват онлайн. Тя ги информира, че всеки петък и събота в  Дните на отворените врати и кариерата могат да разгледат модерната база и специализираните кабинети и зали във висшето училище.

Екипът на ВУСИ покани учениците на майсторски класове, които се провеждат във вуза и благодари на зам.-директора по учебната дейност Денка Генчева за оказаното съдействие.