Преподавателят във Висшето училище по сигурност и икономика проф. д-р Михаил Михайлов и мениджърът „Кандидатстудентски дейности“ Радослава Сенгалевич коментираха детайлно всички въпроси, свързани с кандидатстването във вуза, с ученици от 11 клас във Френската езикова гимназия „Антоан дьо Сент-Екзюпери“ в Пловдив. Това стана на среща с 5 паралелки единадесетокласници като част от кандидатстудентската кампания 2024/2025 на ВУСИ.

По време на присъствената презентация за историята, бакалавърските специалности и материалната база на авторитетното пловдивско висше училище учениците задаваха редица въпроси. Те питаха за обучението в професионалните направления по национална сигурност, икономика и администрация и управление, както и за реализацията с криминалистика и киберсигурност.

Мениджърът „Кандидатстудентски дейности“ Радослава Сенгалевич подробно им обясни как може да се кандидатства онлайн и как се формира балът за прием във ВУСИ.

Екипът на ВУСИ покани учениците на традиционните майсторски класове, които се провеждат във вуза. Отправена бе и благодарност към зам.-директора по учебната дейност Петя Тодорова за любезното съдействие при организирането и провеждането на срещата със средношколците.