Председателят на Студентския съвет на ВУСИ Маргарита Моллова се включи в присъствената презентация за кандидатстудентската кампания 2024/2025 в СУ „Цар Симеон Велики“ в Пловдив. Тя заедно с мениджъра „Кандидатстудентски дейности“ Радослава Сенгалевич се срещна и разговаря с учениците от 12 клас.

По време на презентацията дванадесетокласниците от паралелката по софтуерни и хардуерни науки бяха запознати с качественото обучение в бакалавърските специалности в трите професионални направления по национална сигурност, икономика и администрация и управление във вуза.

„В образованието за всеки е важна мотивацията, но във ВУСИ не само сме високо мотивирани, а и добре подготвени“ – сподели пред учениците Маргарита Моллова. Тя разказа, че във висшето училище студентите съчетават успешно времето за учене и с това за забавление.

Екипът покани бъдещите зрелостници да се запознаят на място с възможностите във ВУСИ в рамките на традиционните Дни на кариерата и на отворените врати. Отправена бе и благодарност към зам.-директора по учебна дейност Диана Бачева за любезното съдействие при организирането и провеждането на присъствената презентация на вуза.