ВУСИ отбелязва своето пълнолетие

Nov 4, 2021

VUSI 18 g Уважаеми колеги,

Скъпи студенти,

Висшето училище по сигурност и икономика отбелязва своя 18-и рожден ден. Днес празнуваме пълнолетието на една институция, изградена и утвърдена с много желание, отлични професионалисти и нестихващ копнеж за развитие. За тези години направихме много, научихме много и не спираме да надграждаме и развиваме храма на знанието, на който посветихме живота си.

Пътят, който извървяхме, е изключително дълъг, но днес гордо мога да заявя, че Висшето училище по сигурност и икономика постига целите си и мечтите, които стоят зад създаването му, – да подготвя висококвалифицирани млади хора.

Зад развитието на ВУСИ стои неуморният труд на редица колеги, които през годините станаха част от каузата ни да предоставяме най-доброто на своите студенти, и изключителни професионалисти, чието призвание е да предават знанията си на младите хора.

Уважаеми колеги,

Благодаря Ви за неуморния труд и за отдадеността, с които вършите работата си ежедневно. Сега повече от всякога Вие доказвате, че сте готови да направите всичко, което е необходимо, за да дадете най-доброто на своите студенти, да предизвиквате себе си и заедно да показваме все по-добри резултати.

Уважаеми студенти,

Най-голямото постижение на ВУСИ сте всички Вие – нашите студенти, защото именно тук Вие сте най-важните и всяко действие и усилие целят да Ви дават все по-добро и по-добро образование, отговарящо както на Вашите очаквания, така и на изискванията на пазара на труда, на който ще попаднете съвсем скоро.

Честит празник! Пожелавам на всички най-вече здраве, още много поводи за радост и безброй покорени върхове и през идните години.

Президент на ВУСИ:

проф. д.п.н. Георги Манолов