Висшето училище по сигурност и икономика участва в четвъртото издание на Изложението на университетите и колежите в България, което се проведе на 25 януари в Казанлък. Организатор на престижния форум бе Младежкият общински съвет към Община Казанлък, а поканата към ВУСИ бе отправена от зам.-кмета Ахмед Мехмед.

Щандът на престижния пловдивски вуз в местния Младежки дом бе посетен от много ученици и техните родители. Те разговаряха с представителите на висшето училище Ани Хосен – директор „Кандидатстудентски и учебни дейности“, и Илина Георгиева – мениджър КСД, като се интересуваха от разнообразието от специалности в професионалните направления по национална сигурност, икономика, администрация и управление.

Модерното и изключително качествено образование във ВУСИ предизвика интереса през целия ден сред бъдещите зрелостници. Те научиха и за възможността за ранно записване, чрез което могат да кандидатстват във Висшето училище по сигурност и икономика още преди да са завършили средното си образование. По този начин ще могат да си осигурят място в предпочитани от тях специалности.

Разнообразието от рекламни материали, дело на Издателски комплекс ВУСИ, презентиращи многобройните научни, академични и студентски изяви, очароваха посетителите на изложението и ги убедиха в реалните възможности за квалитетно образование и успешно кариерно развитие.