Висшето училище по сигурност и икономика се включи в Панорамата на университетите, която се проведе в началото на седмицата в Благоевград. Участието на авторитетния пловдивски вуз бе по специалната покана на Центъра за личностно и творческо развитие на децата на града, който е съорганизатор на инициативата заедно с местната община.

Щандът на ВУСИ бе уважен лично от кмета на Благоевград Илко Стоянов. Той разговаря с представителите на висшето училище Ани Хосен – директор „Кандидатстудентски и учебни дейности“, и Илина Георгиева – мениджър КСД, като пожела още нови образователни постижения.

Висококачественото и достъпно образование, предлагано и осигурявано от Висшето училище по сигурност и икономика, предизвика отново изключителен интерес през целия ден сред бъдещи кандидат-студенти. Мнозина от тях споделяха, че знаят за атрактивните и иновативни специалности в професионалните направления по национална сигурност, икономика, администрация и управление и от сайта на вуза.

Акцент в интересните разговори по време на университетската панорама бе модерната база на висшето училище, която отговаря на съвременните европейски изисквания, както и реалните възможности за стаж, кариерно развитие и последваща професионална реализация на студентите на ВУСИ.