Екип на Висшето училище по сигурност и икономика проведе среща с бъдещите зрелостници на СУ „Христо Проданов“ в Карлово. Тя е част от изключително динамичната кандидатстудентска кампания 2023/24 на вуза.

Преподавателят във висшето училище доц. Петър Тодоров, помощник-ректорът гл. ас. Иван Петров и мениджърът „Кандидатстудентски и учебни дейности“ Илина Георгиева запознаха дванадесетокласниците с актуалните възможностите за обучение в професионалните направления по национална сигурност, икономика, администрация и управление.

„Избирайте професия с перспективност“- ги посъветва доц. Петър Тодоров и им разказа важни детайли от високото качество на преподаване и академичната подготовка на студентите.

„Материалната база със специализираните кабинети по криминалистика, бойни изкуства и електронно стреблище е на европейско ниво при нас“- коментира помощник-ректорът гл. ас.Петров. Той посочи, че студентите тук учат с амбиция и удовлетворени от научната атмосфера.

Възможността да кандидатстват още сега преди да са завършили средното си образование и да се включат в ранното записване във висшето училище, като си запазят предпочитана от тях специалност, им обясни мениджърът КСД Илина Георгиева. Тя ги запозна и с онлайн кандидатстването, което се прави бързо и лесно и през мобилен телефон.

Екипът на Висше училище по сигурност и икономика покани бъдещите зрелостници на традиционните майсторски класове, които се провеждат в момента в Дните на отворени врати. Отправена бе и благодарност към директора на СУ „Христо Проданов“  Лука Мачев за любезното съдействие при организирането и провеждането на присъствената презентация на вуза.