Проф. д-р Михаил Михайлов впечатли възпитаниците от 11 и 12 клас на СУ „Никола Вапцаров“ в Пловдив с представянето на една от най-атрактивните специалности в целия свят по дигитален маркетинг във Висшето училище по сигурност и икономика. Заедно с помощник-ректора гл. ас. Иван Петров и мениджъра „Кандидатстудентски и учебни дейности“ Илина Георгиева, той гостува на учениците и им разказа за актуалните предмети в бакалавърските и магистърските програми в трите професионални направления по национална сигурност, икономика, администрация и управление, които могат да се изучават във ВУСИ.

„Имате прекрасната възможност да получите висококачествено образование в модерна учебна база“ – сподели за атмосферата във вуза гл.ас. Петров. „Близо 20-годишна е историята и традиции на висшето училище. Ежедневно доказваме, че сме сред лидерите във висшето образование с успешната професионална реализация на нашите възпитаници“ – каза още той.

„Можете да кандидатствате във ВУСИ още преди да сте завършили средното си образование“ – обясни на учениците мениджърът КСД Илина Георгиева. Тя ги запозна подробно с ранното записване във вуза и с онлайн кандидатстването, което може да се направи и през мобилен телефон. Бъдещите зрелостници проявиха изключителен интерес към възможността, че по такъв начин, могат да си запазят предпочитана от тях специалност.

Екипът на ВУСИ благодари на директора на СУ „Никола Вапцаров“ Стоян Стратиев и зам.-директора Тодорка Кирова-Динкова за оказаното съдействие при реализиране на присъствената презентация на вуза.