Роденият на 16 януари Виктор Иванов е второто бебе, което получава подкрепа от ръководството на Висшето училище по сигурност и икономика.  Той и неговото семейство са подпомогнати финансово по линия на благотворителната инициатива на ВУСИ в подкрепа на студентските семейства с новородени деца.

Майка на момченцето е първокурсничката от специалност „Киберсигурност“ Елена Петрова. Тя споделя своята признателност :  „Бих искала да благодаря на ръководството на Висшето училище по сигурност и икономика за благотворителната инициатива, която подпомага млади семейства с новородени. Това е прекрасен период, но и не лек за младите хора, които се борят сами в живота“. Елена допълва, че е горда, защото наред с това, че им осигурява едни от най-добрите преподаватели, висшето училище им подава ръка и в живота.

ВУСИ е първото висше училище в страната, което реализира подобна финансова подкрепа за своите възпитаници. При създаване на семейство те получават еднократно помощ от 1500 лв. и 1000 лв. новородено дете.