Висшето училище по сигурност и икономика стартира майсторските си класове в кандидатстудентската кампания 2023/2024 година. Те са традиция във висшето училище и всеки път са супер интересни. За тазгодишната кампания началото поставя преподавателят във вуза проф. д.н. Любомир Тимчев с темата за използването на оръжие от полицейските органи. Той е ръководил Академията на МВР и е всепризнат авторитет в академичните среди, което провокира още повече интереса на студенти и зрелостници.

Майсторският клас ще се проведе на 24 март (петък) от 10 часа във 2-ра аудитория в сградата на ВУСИ в Пловдив на бул. „Кукленско шосе“ № 13 и ще бъде излъчван на живо във фейсбук страницата на учебното заведение – www.facebook.com/vusi.bg

Събитието е част и от провежданите Дни на отворени врати от авторитетния пловдивски вуз. Посетилите ги могат да се запознаят с възможностите за кандидатстване и обучение във ВУСИ, с изключително перспективните и предпочитани бакалавърски и магистърски специалности, да се срещнат с преподаватели и студенти, да разгледат модерната учебна база с иновативни аудитории и семинарни зали, оборудвани с най-съвременни технологии. Тук могат да видят единствените по рода си в България специализирани зали по криминалистика, бойни изкуства, електронно стрелбище и други.

ВУСИ е институция с 20-годишен опит в обучението и реализацията на висококвалифицирани специалисти в най-масовите области на националната сигурност, икономиката, администрацията и управлението и като такова оценява колко е важен информираният избор за успешната професионална реализация на студентите и зрелостниците от средните училища и професионалните гимназии в България.