СТАРТИРА ЗИМНИЯТ ПРИЕМ НА МАГИСТРИ ВЪВ ВУСИ

Jan 15, 2021

Поради големия интерес към магистърските програми във Висшето училище по сигурност и икономика и многобройните запитвания от студенти, желаещи да продължат обучението си във вуза, стартира зимен прием за ОКС „Магистър“. До края на февруари всички желаещи да станат част от ВУСИ и да получат качествено образование на достъпна цена, могат да кандидатстват бързо и лесно изцяло онлайн в сайта на вуза.
Магистърските програми, които Висшето училище по сигурност и иконома предлага, са изключително разнообразни и адекватни към изискванията на пазара на труда. Теоретичните знания и практическите умения, които притежават възпитаниците на ВУСИ ги отличава от конкурентите им и ги прави ценни за бизнеса и бъдещите им работодатели. От над 20 програми в три професионални направления: „Национална сигурност“, „Икономика“ и „Администрация и управление“ могат да избират желаещите да следват във ВУСИ, като пълния списък с магистърски програми можете да видите тук.
Преподавателите във вуза са висококвалифицирани хабилитирани професионалисти, специалисти в своите области с доказан теоретичен и практически опит и отдадени на мисията си да преподават и да бъдат от полза на студентите. Изключително модерната материална база, съчетана с опит и професионализъм прави преживяването на студентите на Висшето училище по сигурност и икономика неповторимо.
Онлайн обучението във ВУСИ се осъществява чрез платформата Microsoft 365, която дава голямо разнообразие от възможности в полза на студентите на вуза и техните преподаватели. Внедряването на платформата за онлайн обучение значително подобри комуникацията между студентите и преподавателите заради възможността за общуване в реално време. През Teams студентите осъществяват връзка и с администрацията на ВУСИ, а богатият набор от приложения, достъпни в платформата, са на разположение за използване от всички.

НЕ СЕ КОЛЕБАЙ, ИЗБЕРИ НАЙ-ЖЕЛАНАТА ОТ ТЕБ МАГИСТЪРСКА ПРОГРАМА И СТАНИ ЧАСТ ОТ ВУСИ!